Naar de startpagina Aardemagie
Home | Verhalen | Contact | Mandje | Inloggen

 • In alle rust een sjamanistische drum proberen! Dat kan bij Aardemagie. info@aardemagie.nl

  In alle rust een sjamanistische drum proberen! Dat kan bij Aardemagie. info@aardemagie.nl

 • Aardemagie is elke zaterdag open van 10.30 tot 15.30 en op afspraak.

  Aardemagie is elke zaterdag open van 10.30 tot 15.30 en op afspraak.

 • Handgemaakte zilveren tribal sieraden met echte edelstenen.<br /><br /><br /><br />

  Handgemaakte zilveren tribal sieraden met echte edelstenen. • Aardemagie, de weg naar Tribal Earth Lifestyle. <br />

  Aardemagie, de weg naar Tribal Earth Lifestyle.

 • Tribal Art gemaakt bij Marike's Creations. <br />

  Tribal Art gemaakt bij Marike's Creations.

 • Grote natuurlijke collectie smudge & wierook producten.

  Grote natuurlijke collectie smudge & wierook producten.

 • De grootste collectie sjamanendrums van Nederland

  De grootste collectie sjamanendrums van Nederland

Algemene Voorwaarden

U kunt als koper alleen een aankoop doen bij Aardemagie in de winkel (Eemnes), op evenementen, festivals en in de webshop als u onze aankoopvoorwaarden accepteer. Tevens verklaart u bij het aankopen dat u onze aankoopvoorwaarden kent. Door het accepteren van onze aankoopvoorwaarden stelt u, Aardemagie en eigenaar H.Bia niet verantwoordelijk voor opgedane schade als gevolgd van de aankoop en gebruik van voorwerpen en/of producten van Aardemagie (direct of indirect).
Indien u niet instaat bent om onze aankoopwaarden voor handen te hebben kunt u altijd in de winkel, op evenementen en op de webshop deze bekijken.

1.Tribal Earth Lifestyle producten zijn vaak voorwerpen met een verhaal en worden als zodanig ook weer gebruikt. Uit respect voor de voorwerpen en u als de nieuwe bezitters ruilen wij deze goederen niet om. Denk hierbij vooral aan sjamanistische voorwerpen, kristallen schedels, muziek instrumenten, tunieken, kleden. Oorbellen, yoga matten e.d kunnen wij uit hygiënisch oogpunt niet ruilen. Vele voorwerpen zijn handgemaakt en kwetsbaar ( o.a kettingen uit het Amazone woud, handgemaakte trommels, stenen) en worden om risico te vermijden bij niet geruild.
Ons advies is dan ook!  Kom naar onze winkel en neem uw tijd en geniet van onze thee en maak dan uw keuze. Twijfelt u! Of uw product eventueel wel geruild kan worden, neem dan met ons contact op. Reclameren kan alleen binnen 7 werkdagen (vanaf factuur datum) per email aan ons. Na deze periode worden reclamaties niet meer behandelt. Aardemagie verstrekt alleen een tegoed bon.
Retourneren kan alleen:
- met voorafgaande e-mailbevestiging van Aardemagie
- in originele verpakking
- met track & tracé (NOOIT brievenpost)
2. Indien u iets wellicht wilt bestellen of wilt zien, houden wij deze 1 dag in optie voor u.
3. Alle prijzen zijn inclusief  BTW, maar exclusief verzendkosten. Wij rekenen geen administratiekosten. De enige bijkomende kosten zijn de verzendkosten.
4. Betaling dient vooraf te geschieden via Ideal, Bank, contant of via pin in de winkel in Eemnes.
5. Levering kan geschieden zolang de voorraad strekt. Aardemagie levert vooral producten en voorwerpen die traditioneel gemaakt zijn en rechtstreeks van de bron komen. Dit maakt bijna elke product uniek en beperkt leverbaar.
6. Aardemagie is een kleine culturele winkel en de voorraad in de winkel loopt niet altijd gelijk met wat wij aanbieden op de webshop.
7. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste adres of het aannemen van de bestelling. Dit betekent dat indien wij uw bestelling als niet bezorgbaar of geweigerd retour krijgen u uw betaling teruggestort krijgt minus verzendkosten. Wij sturen u een e-mail met de doorgegeven adresgegevens en de aankondiging dat wij de betaling terugstorten. Indien u alsnog het product wilt aanschaffen brengen wij u nogmaals de verzendkosten in rekening. Controleer dus altijd uw adres.
8. De koper is verantwoordelijk voor het vervoer. Uiteraard doet Aardemagie er alles eraan om de gekochte producten zo zorgvuldig mogelijk in te pakken voor vervoer maar helaas kunnen wij geen verantwoording nemen voor schade tijdens vervoer. Want goederen als veren, cactussen en e.d blijven zeer kwetsbaar. Daarnaast kan Aardemagie ook geen verantwoording nemen voor de manier waarop de transporteur omgaat met de bestellingen.
9. Aardemagie blijft eigendom van de geleverde producten tot betaling is ontvangen.
10. Voorwerpen die tegen een gereduceerde prijs of afspraak zijn gekocht kunnen niet geruild worden en/of bij beschadiging.
11. Ondanks onze uitgebreide aankoopvoorwaarden kan Aardemagie altijd zonder opgave van reden voorwerpen niet ruilen of retour nemen. Koop bewust en bij twijfel raadpleeg ons.
12. Disclaimer: Aardemagie doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie, de inhoud van dit artikel is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat onze informatie niet is geëvalueerd door medische deskundigen. Geen van de informatie dient te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts met kennis van natuurlijke supplementen voor aanvang van gebruik van supplementen/natuurvoeding.
 13. Een overeenkomst met u komt tot stand wanneer u, nadat u via de winkel evenement, webshop producten heeft besteld. Bij aankoop via de webshop krijgt u van Aardemagie langs elektronische weg de orderbevestiging van uw bestelling hebt ontvangen. De orderbevestiging wordt geacht te zijn ontvangen wanneer deze voor u toegankelijk is.
14. Alle aangegeven prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW. Alle aanbiedingen/afbeeldingen/prijzen zijn onder voorbehoud van type/scan fouten en/of wijzigingen. Aardemagie probeert de artikelen zo duidelijk mogelijk te beschrijven of specifieke kenmerken en eigen foto’s toe te voegen waardoor meer informatie te achterhalen is.
15. Levering van de door u bestelde producten vindt plaats door Aardemagie.
Aardemagie zal altijd verzendkosten toevoegen aan de op deze website vermelde prijzen onder het portobedrag en wanneer u niet komt afhalen.
16. Indien Aardemagie besluit om goederen om te ruilen zal men altijd een gelijkwaardig product gegeven of een te goedbon geven. Nooit een geldbedrag.
17. Leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Nederland en België, tenzij anders is aangegeven. Buiten Nederland zullen afwijkende levertijden en verzendkosten gelden. LET OP! U bent zelf verantwoordelijk voor het wel of niet mogen invoeren van de producten van Aardemagie. Aardemagie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor kwijt raken en in beslag name buiten de Nederlandse grens. Intracommunautaire levering is niet mogelijk, men dient zelf de btw terug te vragen bij de des betreffende dienst.
18. Aardemagie levert alleen producten die volgens de Nederlandse wet legaal zijn. Daar wij niet alle wetten van andere landen kunnen blijven volgen neemt Aardemagie geen enkele verantwoording voor het invoeren van onze producten buiten Nederland. Alle verantwoording ligt bij u zelf dit geldt niet alleen voor magische kruiden en planten maar ook voor religieuze en rituele voorwerpen.
19. Indien de door u bestelde goederen niet leverbaar zijn zullen wij u het door u betaalde bedrag retouneren, inclusief de betaalde verzendkosten. Dit is niet van toepassing op geleverde producten.
20. Door uw aankoop bij Aardemagie heeft u erkend dat u Aardemagie vrijwaard van alle verantwoording van de door u aangeschafte producten. Dit is niet alleen van toepassing op legaliteit maar ook op verkeerd gebruik en/of misbruik.
Aardemagie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen die zijn veroorzaakt door vervoer of aflevering van de bestelde artikelen.
21. Indien er fouten, onduidelijkheden, tegen strijdigheden in de aankoopvoorwaarden staan heeft is Aardemagie het laatste recht.
22. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt zo goed mogelijk en nadrukkelijk in het aanbod vermeld. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn kunt u Aardemagie hier niet verantwoordelijk voor stellen. Wel zal de goederen geruild kunnen worden indien dit aantoonbaar is en met akkoord van Aardemagie.
23.Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten en/of diensten. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.
23. Onder producten worden ook voorwerpen en gebruiksartikelen e.d verstaand. Elke aankoop bij Aardemagie valt onder dezelfde noemer.
24. Conformiteit en Garantie, Aardemagie levert vooral goederen die afkomstig zijn van tribals en dus niet de conformiteit en garantie kan geven die men van b.v. een retailwinkel kan verwachten.
Aardemagie staat er voor in dat de producten zo goed mogelijk voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande eventuele wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor normaal gebruik. Indien men twijfelt over “normaal gebruik” informeer dan vooraf bij aardemagie. Achteraf informeren is niet mogelijk.De voorwerpen zijn vaak handgemaakt en in andere omstandigheden dat de Europese maatstaven. (o.a. door Indianen in Amazone Woud of Lama's in een Tibetaanse klooster). Hierdoor is het niet mogelijk om garantie te geven op het merendeel van de voorwerpen.
Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen wij geen garanties geven en instaan voor ondeugdelijk materiaal en/of gebruik. U kunt dus ook nooit Aardemagie en/of de Aardemagie verantwoordelijk stellen hierop.
25. De aanvullende bepalingen hebben voorrang op de algemene aankoopvoorwaarde. Indien de consument een voorwerp en/of dienst heeft afgenomen van Aardemagie heeft de consument deze aanvullende bepalingen geaccepteerd boven de algemene bepalingen. Indien anders afgesproken dient de consument die schriftelijk (of per email) met Aardemagie te hebben bepaald.
26. Aankoopvoorwaarden is de gelijke benaming als voor voorwaarden, inkoopvoorwaarde e.d.
27. Aardemagie kan en mag per direct en ten aller tijden de aankoopvoorwaarden aanpassen en dient dit niet aan de consument te verwittigen. Op het moment dat aankoopvoorwaarden, prijzen, foto’s e.d informatie gewijzigd worden vervallen de voorafgaande gegevens.
28. Tribal Earth Lifestyle producten zijn vaak voorwerpen met een geschiedenis en worden als zodanig ook weer gebruikt. Uit respect voor de voorwerpen en u als de nieuwe bezitters ruilen wij deze goederen niet om. Denk hierbij vooral aan sjamanistische voorwerpen, kristallen schedels, muziek instrumenten, tunieken, kleden. Oorbellen, yoga matten e.d kunnen wij uit hygiënisch oogpunt niet ruilen. Vele voorwerpen zijn handgemaakt en kwetsbaar ( o.a kettingen uit het amazone woud, trommels, stenen) en worden om risico te vermijden bij retourzending niet geruild.
Ons advies is dan ook!  Kom naar onze winkel en neem uw tijd en geniet van onze thee en maak dan uw keuze. Twijfelt u! Of uw product eventueel wel geruild kan worden, reclameer dan binnen 5 werkdagen (vanaf factuur datum) per email aan ons. Na deze periode worden reclamaties niet meer behandelt. Aardemagie verstrekt alleen een tegoed bon. Retouneren zonder voorafgaande emailbevestiging van Aardemagie worden als niet beschouwd.

To the autorities of
We are doing the best we can to track the legality of our products not only in Holland. As far as we know is our embargolist complete. But if there is a product, that is not in an embargo and it should be. We hope you could mention it us because we would overlooked it and will directly include it.
aardemagie is proud on the products that we can offer to all shaman, wicca and other nature religions people but we do not wanted to offend the Dutch law.
Please notify us at info@aardemagie.nl (only authorities)
Disclaimer:
Aardemagie doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie, de inhoud van dit artikel is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat onze informatie niet is geëvalueerd door medische deskundigen. Geen van de informatie dient te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts met kennis van natuurlijke supplementen voor aanvang van gebruik van supplementen/natuurvoeding.