Naar de startpagina Aardemagie
Home | Verhalen | Contact | Mandje | Inloggen

Deva Form
 
 

Deva Form

Zilver
Prijs:

Nu € 375,00

Normaal 450,00
Bestellen: Gemiddelde levertijd is 5 werkdagen. Ophalen in de winkel kan ook.
Artikelnummer: 100523
Soort: Stuk - 1 Stuk
Voorraad:  
Aantal:


 

 Buddha Maitreya Shambhala Deva Formª

Deze Shambhala healing tool is gemaakt van sterling zilver, puur kristal ende bij behoren hanger is van sterling zilver.

Deze unieke sieraden worden gemaakt door monniken van de Buddha Maitreya Shambhala. Het zijn stuk voor stuk handgemaakte sieraden die werkelijk zeer mooi en heel krachtig zijn.

De ontwerpen zijn gemaakt aan de hand van sieraden die al eeuwen ous zijn gezien worden als communicators met het universum en alles wat daar mee verweven is. Ze hebben allemaal de vorm van een spoel of transistor en hierdoor in de positieve energie zeer hoog.

Ze kunnen niet alleen dienst doen als sieraad maar ook bij healing en meditatie.

Alle sieraden zijn gemaakt van zilver en Siberisch kristal, dit is gekweekte kristal en het voordeel hiervan is dat de zuiverheid 100% is en de energie die door gegeven wordt dus ook vele male sterker is.

Orginele tekst van de monniken.

Ontworpen om gedragen te worden hele tijd, ergens tussen het hart en de keel, de Boeddha Maitreya Shambhala Deva formulier ™ heeft een dubbele dorje heilige geometrische ontwerp met vier uitstorting tetrahedrons en stuurt de zegen en genezing energie van Zijne Heiligheid Boeddha Maitreya, de levende reïncarnatie van de Boeddha. Zij helpen een persoon te helen fysiek, emotioneel en mentaal; te ontwikkelen en versterken van deugd en onderwijs van hun goddelijke en soulvolle, Boeddha natuur. Hebben ze een meditatieve effect waardoor een meer in het moment en in staat om te reageren op anderen in de liefde in plaats van te reageren, helpen een persoon die echt meer onschadelijkheid in alle aspecten van het leven.

Elk van de Boeddha Maitreya Shambhala formulieren ™ trekt de uitlijning van de ziel met de persoonlijkheid, verhogen de lagere centra of persoonlijkheid energieën, tot in de hogere centra, een soulvolle transformationele energie die wordt uitgelijnd en verlevendigt de hogere chakra's maken: het hart, keel, voorhoofd en kroon center terwijl de bijbehorende lagere centra zijn gezuiverd en getransformeerd voor persoonlijkheid integratie met de ziel. Alle hoofd centra worden gestimuleerd zoals hogere telepathy de plaats in van lagere psychische projectie neemt. De regenboog-brug van de Monad, de ziel en de persoonlijkheid kunt ontwikkelen en overstijgen beperkende krachten en karma uit vorige levens en dit leven.

De transmissie van zegeningen van Maitreya Boeddha via de Boeddha Maitreya Shambhala Deva formulier ™ helpt om het etherische veld geneest. Het etherische veld is God. Het is de pols en de matrix die alles bij elkaar houdt. Via uw nederigheid vragen u God om door u, niet van u maar te co-creëren met God te werken. Het is het intellect dat scheiding veroorzaakt en het is door het etherische veld waar het verleden, heden en toekomst, de geest, emoties en de fysieke komen allemaal samen en kunnen worden genezen