Naar de startpagina Aardemagie
Home | Verhalen | Contact | Mandje | Inloggen

Florida Water zeep
 
 

Florida Water zeep


Prijs: € 5,95  incl. 21%  B.t.w.
Bestellen: Gemiddelde levertijd is 5 werkdagen. Ophalen in de winkel kan ook.
Artikelnummer: 291292
Soort: Stuk - 1 Stuk
Voorraad:  
Aantal:


 

AGUA DE FLORIDA (Flower water zeep)

Genezers (Curanderos) en sjamanen uit Mexico en Zuid-Amerika (vooral Peru, Bolivia en Colombia) gebruiken Agua de Florida voor het begin van verschillende rituelen en ceremonies (openen).

Oorspronkelijk bereid door bloemen in water-alcohol oplossing te drenken, wordt Agua de Florida gebruikt als offergave om de geesten (spirits) op te roepen, voor zuivering van en bescherming tegen negatieve of kwaadaardige invloeden bij mensen en plaatsen, bij healingrituelen en als ingredint voor welbepaalde baos de flores (genezende baden)

Het aroma van dit reukwater zeep diep inademen bevordert gronding, verbinding en healing.

Onze Agua de Florida zeep is orgineel en afkomstig uit Peru en op basis van alcohol. Hierdoor is de trilling veel hoger dan de variant op basis van eau de cologne.

 Onze Florida water wordt in Peru gemaakt en is uitgevonden in 1512 door Juan Ponce de Leon, een Spanjaard die op zoek was naar een elixer voor eeuwige jeugd. Van oudsher wordt Florida water gebruikte bij (reinigings-) rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur en werking is diep, fris, mysterieus en magisch. Gebruiksmogelijkheden zijn: Een beetje in het badwater om jezelf en je chakras schoon te maken. Om edelstenen schoon te maken.

Een scheutje in het water bij het wassen van ramen en vloeren. Bij initiaties van de Zuid-Amerikaanse Munay-Ki En nog vele ander occulte schoonmaaktoepassingen

Prijs: € 0,00


Prijs: € 0,00


Prijs: € 0,00


Prijs: € 0,00


Prijs: € 0,00


Prijs: € 0,00


Prijs: € 0,00


Prijs: € 0,00