Naar de startpagina Aardemagie
Home | Verhalen | Contact | Mandje | Inloggen

Kristallen Schedel Bergkristal
 
 

Kristallen Schedel Bergkristal

15 - 25gram
Prijs: € 15,00  incl. 21%  B.t.w.
Bestellen: Gemiddelde levertijd is 5 werkdagen. Ophalen in de winkel kan ook.
Artikelnummer: 10300
Soort: Stuk - 1 Stuk
Voorraad:  
Aantal:


 


Kristallen Schedel (15-25gram)

De dertien oorspronkelijke kristallen schedels zijn meer dan 2000 jaar oud. Ze worden gezien als intelligenties, holografisch samenwerkende "computers" die door middel van kracht, wijsheid en liefde de mensen helpen op aarde. Elke schedel heeft een eigen intelligentie met een eigen taak en gezamenlijk n taak. Men denkt dat deze schedels gemaakt zijn door zeer oude beschavingen zoals Atlantis of Lemurie of toch wellicht door buitenaardse beschavingen of andere dimensies. Wellicht vormen deze dertien hoofdschedels wel de vertegenwoordigers van de twaalf belangrijkste hemelse stammen en de 13de de centrale schedel.

Naast deze zeer oude schedels zijn er ook zeer vele oude schedels (100 tot 200jr) die nog steeds veel gebruikt worden door sjamanen in Zuid Amerika. Zij geloven dat de kristallen schedels verbonden zijn met hun voorvaderen en dat ze een ongelofelijke universele kennis bevatten. De schedels zouden de sjamanen de inzichten geven die zij nodig hebben bij het geven van raad en genezing.

Door de populariteit zijn er vanaf de jaren negentig zeer vele jonge schedels gemaakt. In eerste instantie in Brazili maar later ook heel veel in China. Nu vinden sommige dat deze schedels geen waarde hebben maar niks is minder waar. Het gaat om de intentie en de kracht die men zelf geeft. Elke steen, boom, dier en voorwerp is bezield en geeft kracht, wijsheid en liefde als men het zelf toestaat. De Aarde is toch ook rond.

De schedels zijn van Bergkristal en wegen tussen de 15 en 25gram. Bergkristal werkt zuiverd en heeft een zeer grote geneeskrachtige waarde voor mens en dier. Het beschermt en reingt onze chakra's en is een zeer fijne steen voor iedereen om te gebruiken.

*Foto kan afwijken.