Naar de startpagina Aardemagie
Home | Verhalen | Contact | Mandje | Inloggen

 • Handgemaakte zilveren tribal sieraden met echte edelstenen.

  Handgemaakte zilveren tribal sieraden met echte edelstenen.

 • Aardemagie, de weg naar Tribal Earth Lifestyle

  Aardemagie, de weg naar Tribal Earth Lifestyle

 • Tribal Art gemaakt bij Marike's Creations

  Tribal Art gemaakt bij Marike's Creations

 • Grote natuurlijke collectie smudge & wierook producten

  Grote natuurlijke collectie smudge & wierook producten

 • De shop in Eemnes

  De shop in Eemnes

Privacy Policy

Privacy, en de wet na 25 mei 2018.

Zoals u waarschijnlijk wel weet is vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze nieuwe privacywetgeving gaat gelden voor de hele Europese Unie en stelt onder andere dat je je aan de wet moet houden als je privacygevoelige gegevens van of via een andere partij verwerkt. 

Daarnaast moet men afspraken en regels hebben vastgelegd over de verwerking van (persoons)gegevens. Deze afspraken en regels hoeven niet in een separate overeenkomst te staan, maar kunnen ook worden vastgelegd onder het kopje Privacy voorwaarden van de Leveringsvoorwaarden. 

Aardemagie hanteert al jarenlang een streng beleid ten opzichte van de persoonsgegevens van onze klanten, en zal dit zeker continueren.
Uw gegevens die nodig zijn voor een goede afhandeling van bestellingen, zijn bij ons veilig opgeborgen. 

De persoonsgegevens die wij gebruiken kunt u altijd zelf controleren op de site met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt deze gegevens altijd wijzigen of verwijderen. Uiteraard kunt u ons ook altijd een mailtje sturen indien u wenst dan zullen wij uw gegevens tonen en/of verwijderen indien u dit wenst. Mail naar info@aardemagie.nl

Uw gegevens hebben wij nodig om samen met een vervoerder (DHL, Postnl) de levering goed te laten verlopen.
Wij bewaren deze gegevens voor eventueel contact met de klant, garanties en dergelijken.

U heeft ooit dit e-mail adres verstrekt om uw bestelling te plaatsen en eventuele berichten van ons te willen ontvangen. Mocht u dit niet meer toestaan dan kunt u dit zelf in uw account bij ons regelen.
Maar wij willen dit ook voor u doen; stuur even een bericht 'afmelden emailberichten' (met het juiste e-mailadres) en wij verwijderen uw e-mail gegevens uit ons bestand. 
Uiteraard is het ook mogelijk andere gegevens te laten verwijderen, zoals daar kunnen zijn naam en adres gegevens.

NB: Aardemagie geeft (of verkoopt)nooit gegevens aan derden op welke wijze dan ook.

Voor meer achtergrondinformatie over de nieuwe wetgeving kun je ook kijken bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Privacy Policy algemeen in 2017.

We bewaren en gebruiken uitsluitend e-mailadressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. We gebruiken een e-mailadres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en verder voor andere marketing- of service doeleinden, voor zover daarvoor ook toestemming is verleend.

Deze toestemming(en) is/zijn ten alle tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Bovendien wordt deze mogelijkheid in elke marketing- en service e-mail geboden middels een rechtstreekse verwijzing naar onze site. We verstrekken nooit e-mailadressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.

De webshopeigenaar verwerkt uw persoonsgegevens voor:

Uw persoonsgegevens worden (mits door u aangegeven) gebruikt om u al dan niet op basis van een voorafgaande selectie te informeren over interessante aanbiedingen en andere producten of diensten van onze webwinkel.

Deze informatie zal u slechts per e-mail worden gestuurd indien u hiervoor toestemming heeft gegeven. Indien u geen informatie (meer) wenst te ontvangen kunt u dit kenbaar maken aan ons.

Met betrekking tot informatie verkregen van van deze webshop kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Door de Algemene Voorwaarden van onze webshop te aanvaarden stemt u tevens in met de mogelijkheid dat wij uw persoonsgegevens gebruiken voor credit scoring.

Adreswijzigingen:
Klanten zijn verplicht de webwinkeleigenaar van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang de webwinkeleigenaar geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij de webwinkeleigenaar bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd.

Door het plaatsen van een bestelling, machtigt u de webwinkeleigenaar om - indien nodig - uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.