Naar de startpagina Aardemagie
Home | Verhalen | Contact | Mandje | Inloggen

Witte Salie - White Sage 1000 gram
 
 

Witte Salie - White Sage 1000 gram


Prijs: € 78,00  incl. 21%  B.t.w.
Bestellen: Gemiddelde levertijd is 5 werkdagen. Ophalen in de winkel kan ook.
Artikelnummer: 1005690
Soort: Stuk - 1 Stuk
Voorraad:  
Aantal:


 

Witte Salie of White sage is vooral bekend door de Native Tribes van Noord Amerika die het gebruiken bij zeer vele rituelen. Zowel onze losse Witte Salie als onze smudge stick zijn speciaal voor ons geplukt en gebundeld en zijn afkomstig uit de bergen van Californie. Ze worden daar  door de lokale bevolking op een eerbiedige manier verkregen en met veel respect voor moeder Aarde.

Onze Witte Salie is van zeer goede kwaliteit en wordt ook wel Indianenwierook genoemd omdat het door vele Native Indians gebruikt wordt tijdens of vooraf aan rituelen en zuiveringsceremonies. De plant is ook bekend om zijn witkleurig blad met een zeer indringende geur. White Sage verjaagt negatieve energieën, gedachtes en emoties, daarnaast een beschermende werking en opent ons hart. 

 Witte salie wordt bij voorkeur gebrand in Abalone schelp om de vier elementen compleet te maken. (Schelp=water, aansteken=vuur, rook=lucht en salie=aarde). Eerst de aura reinigen vervolgens de hoeken van het vertrek, daarna de hele ruimte. Om de resten van de salie te verbranden, kunt u kooltjes gebruiken.

 

Prijs: € 0,00