Naar de startpagina Aardemagie
Home | Verhalen | Contact | Mandje | Inloggen

 • In alle rust een sjamanistische drum proberen! Dat kan bij Aardemagie. info@aardemagie.nl

  In alle rust een sjamanistische drum proberen! Dat kan bij Aardemagie. info@aardemagie.nl

 • Aardemagie is elke zaterdag open van 10.30 tot 15.30 en op afspraak.

  Aardemagie is elke zaterdag open van 10.30 tot 15.30 en op afspraak.

 • Handgemaakte zilveren tribal sieraden met echte edelstenen.<br /><br /><br /><br />

  Handgemaakte zilveren tribal sieraden met echte edelstenen. • Aardemagie, de weg naar Tribal Earth Lifestyle. <br />

  Aardemagie, de weg naar Tribal Earth Lifestyle.

 • Tribal Art gemaakt bij Marike's Creations. <br />

  Tribal Art gemaakt bij Marike's Creations.

 • Grote natuurlijke collectie smudge & wierook producten.

  Grote natuurlijke collectie smudge & wierook producten.

 • De grootste collectie sjamanendrums van Nederland

  De grootste collectie sjamanendrums van Nederland

FAQ

Vraag: Hoe wordt er verzonden?

Antwoord: Aardemagie maakt gebruiken van de diensten van PostNL maar u kunt ook uw bestelling ophalen en pinnen in de winkel.

Vraag: Wat zijn de levertijden?

Antwoord: De levertijd is gemiddeld 5 werkdagen maar u kunt altijd met ons contact opnemen indien u de prudcten eerder wenst.

Vraag: Zijn de prijzen incl. of excl. b.t.w.?

Antwoord: Prijzen en verzendkosten zijn incl. 21% b.t.w. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Vraag: Hoe kan er betaald worden?

Antwoord: Uw kunt gebruik maken van de volgende mogelijkheden. - Via Ideal - Via Bank _ In de winkel (ook pinnen is mogelijk)

Vraag: Wat zijn de bezorgkosten?

Antwoord: Aardemagie maakt gebruik van de diensten van PostNL en hanteren hun bezorgkosten. maar u kunt ook uw bestelling afhalen bij Aardemagie in Eemnes.

Vraag: Fairtrade

Antwoord: Houdt in dat onze bevriende ambachtsbedrijven niet alleen een eerlijke prijs voor hun voorwerpen ontvangen, maar ook dat de grondstoffen op een respectvolle manier is verkregen. De meeste voorwerpen zijn op traditionele wijze gemaakt in het oorspronkelijke land van herkomst. Daarnaast stelt het hen ook in staat om te werken aan een betere toekomst voor henzelf en hun kinderen. In Azie, Afrika en Amerika is uitbuiting en kinderarbeid de gewoonste zaak van de wereld en de westerse markt wordt overspoeld met voorwerpen en producten die hieruit resulteren. Het eerlijk produceren en verhandelen van voorwerpen zou natuurlijk normaal moeten zijn maar helaas maakt het nog maar 3% van de totale wereldhandel uit, maar hoe bescheiden dit ook mag lijken het stijgt elk jaar en elke eerlijke aankoop, hoe bescheiden ook, is een stapje in de goede richting.

Vraag: De zoveelste webshop

Antwoord: De webshop van Aardemagie is alleen maar een extra service. maar het liefst zien wij u graag in onze winkel. Niet voor de verkoop maar voor een eerlijk advies en een fijn gesprek. Tevens zijn de voorwerpen en producten die u in onze webshop tegenkomt, slechts een kleine greep van het assortiment die wij in onze winkel in Eemnes hebben. Aardemagie is ontstaan uit de liefde voor het verhaal achter de voorwerpen en producten en de manier waarop deze zijn gemaakt. Voor ons is dit nog steeds heel belangrijk en ondanks dat de winkel ruim 140m2 aan bijzondere en mystieke voorwerpen en producten bevat, blijven wij nog steeds heel alert op de manier waarop de voorwerpen en producten zijn verkegen. Wilt u de beleving van Aardemagie echt zien, voelen of ruiken nodigen wij u graag uit om eens bij ons langs te komen in Eemnes. Uiteraard verwelkomen wij u graag met een kopje traditionele coca thee. Aardemagie is gevestigd aan de Wakkerendijk 38 in Eemnes. Eemnes is een klein dorpje dat ingesloten ligt tussen de A1 en A27. U kunt bij ons gratis parkeren (20 meter verderop tegen over het restaurant) Aardemagie is elke zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00.

Vraag: Waarom alleen PostNL pakketservice en geen brievenbus verzending

Antwoord: 1. Omdat de webshop hierop is ingericht 2. Traceerbaar en dus veilig 3. Handelingskosten zijn bij kleine bedragen te groot 4. Indien men geen verzendkosten wilt betalen is men altijd welkom in de winkel

Vraag: Levert u ook aan het buitenland?

Antwoord: Wij leveren alleen in Nederland en Belgie. Maar ook voor Belgie leveren wij met btw. Dus zult u zelf deze terug moeten vragen bij de belastingdienst. Intracommunautair is niet mogelijk.