Naar de startpagina Aardemagie
Home | Verhalen | Contact | Mandje | Inloggen

Solar Form
 
 

Solar Form

Zilver met kristal
Prijs: € 375,00  incl. 21%  B.t.w.
Bestellen: Gemiddelde levertijd is 5 werkdagen. Ophalen in de winkel kan ook.
Artikelnummer: 100524
Soort: Stuk - 1 Stuk
Voorraad:  
Aantal:


 

Buddha Maitreya Shambhala Solar Form Radiatorª

Deze Shambhala healing tool is gemaakt van sterling zilver, zuiver kristal en ingelegd met topaas. De bijbehorende ketiing is van sterling zilver.

Deze unieke sieraden worden gemaakt door monniken van de Buddha Maitreya Shambhala. Het zijn stuk voor stuk handgemaakte sieraden die werkelijk zeer mooi en heel krachtig zijn.

De ontwerpen zijn gemaakt aan de hand van sieraden die al eeuwen ous zijn gezien worden als communicators met het universum en alles wat daar mee verweven is. Ze hebben allemaal de vorm van een spoel of transistor en hierdoor in de positieve energie zeer hoog.

Ze kunnen niet alleen dienst doen als sieraad maar ook bij healing en meditatie.

Alle sieraden zijn gemaakt van zilver en Siberisch kristal, dit is gekweekte kristal en het voordeel hiervan is dat de zuiverheid 100% is en de energie die door gegeven owrdt dus ook vele male sterker is.

Volgens de monniken zelf,

Ontworpen om gedragen te worden hele tijd, ergens tussen het hart en de keel, heeft de Boeddha Maitreya Shambhala zonne-formulier Radiator ™ een dubbele dorje heilige geometrische ontwerp met edelstenen set in de dorjes. Het formulier verzendt de zegen en genezing energie van Zijne Heiligheid Boeddha Maitreya, de levende reïncarnatie van de Boeddha. Zij helpen een persoon te helen fysiek, emotioneel en mentaal; te ontwikkelen en versterken van deugd en onderwijs van hun goddelijke en soulvolle, Boeddha natuur. Hebben ze een meditatieve effect waardoor een meer in het moment en in staat om te reageren op anderen in de liefde in plaats van te reageren, helpen een persoon die echt meer onschadelijkheid in alle aspecten van het leven.
 
The Buddha Maitreya Shambhala zonne-formulier Radiator ™ heeft vier Buddha Maitreya etherische Weaver ™ kristallen zich te concentreren in een centrale edelsteen met vier radiator edelstenen geplaatst aan de buitenkant. Dit vertegenwoordigt de vier richtingen met het middelpunt van de zonne-invloed van de zon-kosmos. Het bevordert onze kosmische vermogen om te zien goed in mensen en om dit te bouwen in het leven ontwikkelen Bodhicitta - het licht van de ziel - de mogelijkheid om te worden onschadelijk.
 
Alle van de Boeddha Maitreya Shambhala radiatoren ™ helpen een evolueren en volgen een doel dat is Soulful en dat helpt mensheid evolueren in Love…personal en planetaire genezing. Klik hier voor meer informatie.
 
"Met een regelmatige Buddha Maitreya Shambhala vorm, de pols gericht in de schijf aan de achterkant en in een persoon. Met de Radiator versterkt de toevoeging van buitenste edelstenen de vorm tot quantum niveaus. De grootste steen en buitenste edelstenen maken een polariteit voor pulse. U krijgt dit wanneer u edelstenen aan beide zijden van elkaar plaatst. Een laser licht wordt versterkt door een ruby en dat is vergelijkbaar met wat er gebeurt met deze Radiator…they keep pulserende tot een kwantumniveau van de van licht is bereikt en vervolgens het straalt uit." H.H. Buddha Maitreya
 
The Buddha Maitreya Shambhala formulier radiatoren ™ trekt de uitlijning van de ziel met de persoonlijkheid, verhogen de lagere centra of persoonlijkheid energieën, tot in de hogere centra, een soulvolle transformationele energie die wordt uitgelijnd en verlevendigt de hogere chakra's maken: het hart, keel, voorhoofd en kroon center terwijl de bijbehorende lagere centra zijn gezuiverd en getransformeerd voor persoonlijkheid integratie met de ziel. Alle hoofd centra worden gestimuleerd zoals hogere telepathy de plaats in van lagere psychische projectie neemt. De regenboog-brug van de Monad, de ziel en de persoonlijkheid kunt ontwikkelen en overstijgen beperkende krachten en karma uit vorige levens en dit leven.
 
De transmissie van zegeningen van Maitreya Boeddha via de Boeddha Maitreya Shambhala zonne-formulier Radiator ™ helpt om het etherische veld geneest. Het etherische veld is God. Het is de pols en de matrix die alles bij elkaar houdt. Via uw nederigheid vragen u God om door u, niet van u maar te co-creëren met God te werken. Het is het intellect dat scheiding veroorzaakt en het is door het etherische veld waar het verleden, heden en toekomst, de geest, emoties en de fysieke komen allemaal samen en kunnen worden genezen.